Forbrukslån

Lån og penger

Alle som søker på lån gjør dette fordi de trenger penger. Trenger du å låne penger fra noen så gjør du dette fordi du trenger penger. Søk på et lån i dag og pass på at du får det beløpet som du treger. Skal det være noe som helst tvil om ting så er det heller om hvor mye du må betale for å låne penger. Grunnen til denne tvilen er fordi kostnaden endrer seg fra person til person. Har du mye penger kan du betale tilbake et lån veldig raskt. Har du ikke mye penger kan du ikke betale tilbake et lån veldig last. På denne måten er det flere ting som må gjøres og det er flere ting som kan gjøres. Pass på at du gjør dette på best mulig måte.

Hva betyr søknaden?

Når du søker på et forbrukslån må du fylle ut en søknad. Søknaden kan fylles ut på internett eller andre måter. I Norge er derimot alle søknader på internett. Det gjør jobben lettere for alle som er involvert i prosessen. For å skrive under og bekrefte søknaden bruker man ofte BankID. Dette er en fin måte å få gjort unna identifiseringen uten at den tar for lang tid. Når må deretter har sendt søknaden får du et tilbud tilbake. Tilbudet spesifiserer hva du må betale i måneden og fordeler dette utover rentesats, nedbetalingstid og alle andre gebyrer du må betale. Tilbudene er ryddige og viser nøyaktig hva alt koster.

Det er viktig å huske på at søknaden ikke er bindene. Du må ikke ta tilbudet og lånet innvilges ikke ved at du har sendt en søknad og fått et lånetilbud tilbake. Når tilbudet ditt har kommet, følger det også en mail som etterspør mer informasjon. Dette er viktig i behovet for å bekrefte at det du sier i søknaden er riktig. Det er derfor også helt trykt å sende inn søknader til flere banker samtidig fordi du ikke binder deg til noen før tilbudene er godkjent av deg.

Når kommer pengene?

Vi låner alle penger for å få mest mulig fleksibilitet eller for å spare penger. Når pengene faktisk kommer blir veldig viktig å vite da det er mer og mer jobb rundt det å få penger selv om det er mindre å gjøre. Det er viktig å vite når pengene kommer inn på konto. Pengene kommer til deg fra 1-3 dager etter at en kundebehandler har sett igjennom dine innsendte dokumenter og bekreftet at alt som trengs er mottatt. Det vil komme en e-post om når pengene kommer og det vil være andre situasjoner som sier noe om når penger kommer, hvordan de kommer og til hvem. Pass på at du bruker elektroniske kommunikasjonsmidler slik at du får disse beskjedene så raskt som mulig. En av disse avhenger av deg. Du er den som har kontroll og du er en av de som har mest for deg å gjøre.